Navigatie

Over Huis & Haard

In de webshop van Huis & Haard verkopen wij stoere, robuust landelijke woonaccessoires , waarmee u een warme landelijke sfeer in uw huis creëert.

De artikelen die u hier aantreft zijn uniek en doorleefd, sommige met eigen verleden, andere nieuw.

Deze webshop is ontstaan doordat wij een passie voor wonen hebben, en altijd op zoek waren naar unieke en bijzondere accessoires, die niet gangbaar zijn of in grote aantallen worden aangeboden . Na 20 jaar in de drogisterij/parfumerie wereld te hebben gewerkt, besloot ik  ( Nathalie Zegeren) in 2012 een opleiding te volgen aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur te Bussum, om de basisprincipes van het vak te leren en ook kleur- en stylingsdvies te kunnen geven, om zo van mijn hobby mijn werk te kunnen gaan maken. In oktober 2013 ging mijn webshop Huis & Haard online, nadat ik mijn diploma had behaald.

Ons assortiment wisselt regelmatig, het kan dan ook zijn dat u op zoek bent naar een artikel die wij op dit moment niet (meer) verkopen, mailt u ons gerust, wij hebben veel bijzondere adressen en wellicht kunnen wij het voor u weer inkopen. Wij begrijpen dat het soms lastig is om een artikel te beoordelen vanaf een foto, u kunt ons altijd mailen voor meer foto's van een bepaald artikel, maar u bent ook van harte welkom om het artikel hier, op afspraak, in huiselijke sfeer te bekijken, zonder verplichtingen uiteraard. De koffie staat voor u klaar! 

►      Contact:            info@huis-haard.nl,         of :                 Nathalie Zegeren:  06 36 174 791.                    

Op de pagina Thuis bij Huis & Haard kunt u volgen hoe wij vanaf 1 april j.l. ons nieuw gekochte huis verbouwen en inrichten in de stijl van Huis & Haard. Wij proberen geregeld nieuwe foto's te plaatsen van ons interieur!!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 19-04-2017 - Alweer zo snel en zorgvuldig ingepakt mijn glazen windlichten binnengekregen,...  lees meer
  • 12-04-2017 - Goedemiddag.

    Is het mogelijk een linnen doek te bestellen zonder 'print'...  lees meer
  • 12-04-2017 - Dank je wel, Nathalie, voor de snelle verzending van mijn...  lees meer
Plaats een bericht
Ideal betalingen
  • PostNL Check out
© 2013 - 2017 Huis & Haard webshop, robuust landelijke woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel