Over Huis & Haard

In de webshop van Huis & Haard verkopen wij tijdloze woonaccessoires , waarmee u een warme, eigentijdse sfeer in uw huis creëert. Vindt u in de meeste webshops veelal of oude artikelen of nieuwe artikelen, wij onderscheiden ons doordat wij deze samen combineren. Zo ontstaat een uniek interieur met een persoonlijke touch. De artikelen die u hier dus aantreft zijn soms uniek en doorleefd met eigen verleden, andere accessoires zijn hedendaags en nieuw.

Deze webshop is ontstaan door een passie voor wonen  en het altijd op zoek zijn naar unieke en bijzondere accessoires, vaak een mix tussen oud en nieuw. Na 20 jaar in de drogisterij/parfumerie wereld te hebben gewerkt en een aantal jaren als schoonheidsspecialiste, besloot ik  ( Nathalie Zegeren) om een nieuwe uitdaging aan te gaan en in 2012 een opleiding te volgen aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur te Bussum, om de basisprincipes van het vak te leren en kleur- en stylingsdvies te kunnen geven, om zo van mijn hobby mijn werk te kunnen gaan maken. In oktober 2013 ging mijn webshop Huis & Haard online, nadat ik mijn diploma had behaald.

Het  assortiment wisselt regelmatig, vooral via Google afbeeldingen en Pinterest kunt u zoal zien wat wij allemaal al in de webshop hebben verkocht gedurende deze jaren. Het kan dan ook zijn dat u op zoek bent naar een artikel die op dit moment niet meer op voorraad is. . In dit geval mailt u gerust, wij hebben veel bijzondere adressen en wellicht kunnen wij het voor u weer inkopen. Wij begrijpen dat het soms lastig is om een artikel te beoordelen vanaf een foto, u mag ons altijd mailen/appen voor meer foto's van een bepaald artikel, maar u bent ook van harte welkom om het artikel hier, op afspraak, in huiselijke sfeer te bekijken, zonder verplichtingen uiteraard. De koffie staat voor u klaar! 

►Contact:   info@huis-haard.nl,  of :  Nathalie Zegeren:  06 36 174 791. 

Op de pagina Thuis bij Huis & Haard kunt u volgen hoe wij vanaf 1 april 2016 ons nieuw gekochte huis verbouwen en inrichten in de stijl van Huis & Haard. Op de nieuwste pagina, Inspiratie bij Huis & Haard thuis, ziet u hoe ik thuis de accessoires gebruik uit de webshop. Zo kunt u leuke ideetjes opdoen!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Ideal betalingen
  • PostNL Check out
© 2013 - 2021 Huis & Haard , webshop in woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel